Mi a helyzet a kalciummal?

2022.04.30 / Balázs / 1 perc olvasnivaló

A növényi eredetű élelmiszerek rengeteg kalciumot tartalmaznak – például a cékla, az okra, a brokkoli, az aszalt füge, a chia mag, a mandula és a sötétzöld leveles zöldségek (különösen a kelkáposzta, a spenót, a vízitorma és a pak choi). A dúsított szójatej és a kalciumtartalmú tofu szintén jó kalciumforrások.


nincs hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Kapcsolódó cikkek

A vegetáriánus étrend biztonságos a gyermekek számára?

2021.06.20 / Balázs / 1 perc olvasnivaló

10 ok, hogy kevesebb húst egyél

2021.02.22 / Balázs / 6 perc olvasnivaló

Keresés az oldalon

hírek

receptek

életmód